Contact: 0232.240122
Always Platinum Normal duo pack 2x8buc

Producător:

Procter & Gamble
Always Platinum Normal duo pack 2x8buc

14,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Always Platinum Normal Plus Duo  Vrei un absorbant care sa te impresioneze? Cumpara Always Platinum Normal Plus pentru zilele cu flux moderat si bucura-te de protectie extraordinara si de super confort. In plus/ stratul absorbant transforma lichidul in gel astfel incat acesta ramane inauntru. Aceste absorbante pastreaza micile secrete si te fac sa te simti frumoasa.   Invelis ca de matase. Pana la 100% protectie impotriva scurgerilor si a mirosului neplacut. Tehnologia Odour Lock neutralizeaza mirosul neplacut in loc sa-l acopere.  Strat superior delicat ca matasea ce ofera o atingere fina Centru super absorbant care transforma lichidul in gel
Noua linie de absorbante si protej-slipuri Always Platinum a fost gândita special pentru a-ti oferi cea mai fina experienta senzoriala de la Always/ indiferent de perioada lunii. Noua colectie Always Platinum îti ofera cea mai buna protectie de la Always/ acum si cu o atingere fina/ ca a lenjeriei de matase.

Prezentare: 16 buc


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.