Contact: 0232.240122
Bayer Alka Seltzer Zitronen 10cpr

Producător:

Bayer
Bayer Alka Seltzer Zitronen 10cpr

17,50 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Bayer Alka Seltzer Zitronen 10cpr

 

Indicatii:

Cefalee insotita de hiperaciditate gastrica/ indispozitii gastrice/ cefalee. A nu se administra Alka-Seltzer timp indelungat sau in doze ridicate fara avizul medicului. Alka-Seltzer este un medicament care se bucura de o recunoastere internationala inca de acum 60 de ani. Efectul sau se bazeaza pe inhibarea prostaglandinelor/ mesagere ale durerii si pe scaderea pragului sensibilitatii dureroase a receptorilor nervosi. Comprimatele efervescente Alka-Seltzer se dizolva in apa inainte de administrare. Astfel se formeaza o solutie carbogazoasa care se absoarbe rapid/ scade aciditatea si amelioreaza durerile; solutia este bine tolerata de stomac.

Contraindicatii:

Se interzice administrarea medicamentului Alka-Seltzer cand exista un risc crescut de hemoragii. Alka-Seltzer se administreaza numai la recomandarea medicului in cazul terapiei simultane cu medicamente anticoagulante (de exemplu derivati ai cumarinei/ heparina)/ in insuficienta glucozo-6-fosfat-dehidrogenazei/ in astm sau alergie la salicilati/ alte medicamente antiinflamatoare respectiv antireumatice si alte substante alergene/ la pacienti cu tulburari gastro-duodenale cronice/ ulcere gastro-duodenale/ insuficienta renala/ in timpul sarcinii/ in special in ultimele trei luni.

 

Administrare:

Daca nu exista alte indicatii medicale/ se administreaza la adulti 1-2 comprimate efervescente. Intr-un interval de 24 ore nu se administreaza mai mult de 8 comprimate efervescente. Doze la copii : de la 3 ani in sus 1/2-1 1/2 comprimate efervescente. Intr-un interval de 24 ore nu se administreaza mai mult de 1-4 comprimate efervescente. Comprimatele efervescente se dizolva complet in apa care se bea.

 

Prezentare:

Cutie cu 10 comprimate efervescente


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.