Contact: 0232.240122
Bayer Bepanthen 5% Unguent 100g + Bepanthol Baby 200ml

Producător:

Bayer
Bayer Bepanthen 5% Unguent 100g + Bepanthol Baby 200ml

51,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Descriere produs:

Favorizeaza vindecarea si epitelizarea ranilor putin grave/ a arsurilor si escoriatiilor usoare/ a inflamatiilor tegumentare/ ca de exemplu cele care apar in urma expunerii la raze ultraviolete/ sau a fototerapiei/ eruptii/ inflamatii si iritatii ale mucoaselor/ ulceratii cronice/ decubitus/ fisuri/ grefe de piele/ eroziuni cervicale/ stomatite/ tratament intercalat dupa terapia cu cortizon.

Contraindicatii:
Produsul Bepanthen nu se va utiliza in cazul pacientilor cu hipersensibilitate cunoscuta la substanta activa/ sau la unul sau mai multi dintre excipienti.

Compozitie:
Unguent 50 mg/g (5%)/ 30 g/ solutie 50 mg/ml (5%) 50 ml.
Excipienti. Unguent : Lanolina (E 913). Solutie: conservanti (0/1 mg domiphen bromide; 0/8 mg metilparaben/ E 218; 0/1 mg propil paraben/ E 216).

Mod de administrare:
Unguent. Tratamentul tuturor tipurilor de leziuni: Se va aplica o data/ sau de mai multe ori pe zi/ in functie de prescriptia medicului curant.
Protejarea sanilor in timpul alaptarii. Se vor acoperi cu comprese corespunzatoare/ dupa fiecare aplicare a unguentului. In tratamentul afectiunilor mucoasei colului uterin: Se va aplica o data sau de mai multe ori pe zi/ conform prescriptiei medicului curant.
La sugari: Se va aplica dupa fiecare schimbare a scutecelor. Unguentul este relativ gras (lanolina) si se recomanda in mod special pentru pielea uscata/ si ca protectie impotriva umezelii (sani/ sugari).

Reactii adverse:
In general/ Bepanthen este foarte bine tolerat. Pot aparea/ foarte rar/ reactii alergice ale pielii.
Valabilitate: Medicamentul trebuie utilizat inainte de data de expirare (EXP)/ inscrisa pe ambalaj.

 

Mod de ambalare:
100 g

 

Fara DCI


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.