Contact: 0232.240122
Bayer Canesten 1% crema x 30g

Producător:

Bayer
Bayer Canesten 1% crema x 30g

26,50 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Bayer Canesten 1% crema x 30g


Indicatii:
Clotrimazolul/ substanta activa a cremei Canesten/ penetreaza straturile afectate ale pielii si ataca fungii. Rezultatul este distrugereafungilor si inhibitia cresterii acestora.
Canesten Crema este indicat in tratamentul micozelor cutanate si mucoase determinate de dermatofiti/ fungi/ levuri si microorganisme/ cum este Malassezia furfur si infectii cutanate determinate de Corynebacterium minutissimum.
Acestea pot sa apara/ de exemplu/ sub urmatoarele forme:
-infectii fungice ale piciorului/ infectii interdigitale la nivelul mainilor sau piciorului/ infectii periunghiale/ care apar in asociere cu infectiile unghiilor;
-suprainfectii cu germeni patogeni sensibili la clotrimazol;
-infectii fungice ale pielii si pliurilor cutanate/ candidoze cutanate/ pitiriazis versicolor/ eritrasma/ dermatita seboreica suprainfectata microbian cu germeni sensibili la clotrimazol;
-infectii labiale si ale ariei genitale determinate de fungi
-infectii ale glandului penian si infectii ale tegumentului glandului penian determinate de fungi.
Nu utilizati Canesten
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la clotrimazol sau la oricare dintre celelalte componente ale Canesten;
- daca ati avut reactii alergice la alte medicamente care contineau clotrimazol.
Nu utilizati Crema Canesten pentru tratamentul infectiilor pielii capului sau ale unghiilor.
Crema este destinata numai administrarii cutanate.
Utilizare:
Utilizati intotdeauna Canesten exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Crema Canesten se administreaza cutanat. Aplicati crema de 2-3 ori pe zi/ in strat subtire si masati usor pana cand crema patrunde in piele. in general/ aproximativ 1/2 cm de crema este suficient pentru tratamentul unei zone de dimensiunea unei palme.
Pentru infectiile labiilor (vulvita candidozica) si ale zonelor adiacente/ balanita candidozica si inflamatia glandului penian/ se aplica crema pe zona afectata a pielii (de exemplu de la vagin spre anus)/ de 1-3 ori pe zi
Pentru infectiile picioarelor/ se recomanda spalarea si uscarea picioarelor/ in special interdigital/ inainte de aplicarea cremei.
Durata tratamentului variaza in functie de severitatea infectiei si localizarea acesteia.
Pentru a asigura o vindecare completa/ tratamentul nu trebuie intrerupt imediat ce simptomele se remit/ ci trebuie continuat inca 2 saptamani dupa disparitia acestora.
Durata maxima a tratamentului este de 4 saptamani.
Prosoapele/ imbracamintea/ sosetele care vin in contact cu zonele de piele afectata trebuie schimbate zilnic. Aceste masuri simple vor imbunatati evolutia pozitiva a tratamentului si previn transmiterea infectiei la alte zone de piele de pe corp si la alti oameni.
Daca utilizati mai mult decat trebuie din Canesten
Nu s-a raportat nici un caz de supradozaj/ dupa administrare cutanata.
Daca uitati sa utilizati Canesten
Nu aplicati o cantitate dubla de crema pentru a compensa aplicarea uitata. Continuati schema de tratament de mai sus sau cea recomandata de medicul dumneavoastra.
Ambalare:
tub 30 gr


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.