Contact: 0232.240122
Biofarm Cavit Junior memo 20cp

Producător:

Biofarm
Biofarm Cavit Junior memo 20cp

7,03 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Biofarm Cavit Junior memo 20cp

 


Indicatii:

Pentru cresterea performantelor scolare in cazul copiilor/ este necesara o buna capacitate de memorare/ concentrare si atentie. Insa/ acest lucru nu se poate dobandi daca elevii nu au o alimentatie echilibrata/ care sa le confere aportul necesar de vitamine si minerale/ esentiale pentru buna functionare a sistemului nervos. Tabletele naturale Cavit Junior Memo (20 TBL) sunt special create pentru a suplimenta organismul cu nutrientii esentiali dezvoltarii fizice si psihice in randul copiilor. Recomandate mai ales in perioadele de examene ale scolarilor/ tabletele Cavit Junior Memo contribuie la cresterea capacitatii de concentrare/ memorare si atentie/ sporind performantele intelectuale ale celor mici. Pentru rezultate optime/ tabletele Cavit Junior Memo se recomanda a fi administrate de doua ori pe zi.

Supliment alimentar pentru spor la invatat.

Compozitie:

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar Cavit Junior Memo pentru copii

Fiecare tableta masticabila contine: indulcitor (zahar pudra)/ baza grasa/ aromatizanti (cacao/ vanilie/ aroma de ciocolata)/ 250 mg lecitina din soia (Glycine hispida)/ 20 mg vitamina C (acid ascorbic). Contine zahar.

Administrare

Copii 1-14 ani: cate 2 tablete masticabile de 2 ori pe zi.

Ambalare:

20cps


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.