Contact: 0232.240122
Coswell Biorepair pasta dinti x75ml  oferta1+1

Producător:

Coswell Italia
Coswell Biorepair pasta dinti x75ml oferta1+1

36,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Repara suprafata smaltului dentar, protejand sanatatea naturala a dintilor impotriva aparitiei placii, tartrului, cariilor si a eroziunii acide.
Lipsa fluorului permite chiar si copiilor sub 6 ani folosirea pastei de dinti, fara a fi necesara supravegherea adultilor.
Particulele de microRepair determina o remineralizare optima a smaltului dentar si a dentinei.
Nu contine fluor, dioxid de titan, SLS sau parabeni.
Biorepair® fost creat in colaborare cu LEBSC (Laboratory of Environmental and Biological Structural Chemistry), Universitatea din Bologna, Italia.
Care sunt cauzele pierderii luminozitatii smaltului dentar?
In fiecare zi dintii nostrii sunt supusi uzurii si deteriorarii ca rezultat al periajului si din acizii din mancare si bauturi. Acest fapt duce la zgarieturi mici, invizibile in care placa, pigmentii si bacteriile se pot forma in timp, deseori ducand la probleme serioase cum ar fi cariile dentare, deteriorarea dintilor si pierderea luminozitatii.
De ce poate Biorepair® sa repare smaltul dentar?
Smaltul dentar si dentina nu se pot regenera intrucat nu au celule; prin urmare orice deteriorare este ireversibila. Biorepair® este prima pasta de dinti pe baza de microRepair®, particule biomimetice care pot patrunde in crapaturile mici ale smaltului si dentinei, legate chimic reparand micro-abraziuni. Utilizata zilnic, lupta impotriva atacurilor acizilor si bacteriilor, aparandu-le de aparitia placii, tartrului si cariilor.
Ce sunt particulele microRepair?
Particule alcatuite din hidroxiapatita biomimetica, care are o compozitie similara cu cea a smaltului dentar. Acest lucru inseamna ca si microrepair® are proprietati biomimetice fapt ce permite ca aceste micro-particule sa se integreze in smaltul dentar si dentina, avand efect remineralizand si reparator. Biorepair® pasta de dinti pentru albire are o concentratie de 15% de microRepair. 


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.