Contact: 0232.240122
Crema pentru picioare varicoase - grele 60g

Producător:

Farmacia Mediget
Crema pentru picioare varicoase - grele 60g

19,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
24lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

-contine: heparina 500 ui/g, diclofenac 2%, in baza gel carbopol 940

-actiune si indicatii: tratamentul bolilor venoase cronice (tromboflebite, tromboze superficiale) si a complicatiilor inflamatorii ale acestora precum si ale bolilor inflamatorii acute venoase (flebite superficiale); profilaxia flebitelor; tratamentul leziunilor post-traumatice ale articulatiilor si tesuturilor moi insotite de revarsat sanguin si edem local (luxatii, entorse, contuzii, intinderi musculare, afectiuni meniscale, tenosinovite, contracturi, hematoame).

-contraindicatii si atentionari: - hipersensibilitate la heparina, la diclofenac, la alte antiinflamatoare nesteroidiene, la acidul acetilsalicilic sau la oricare dintre excipientii medicamentului; leziuni cutanate, indiferent de etiologia acestora: dermatite supurative, eczeme, plagi, hemoragii, infectii cutanate, arsuri; trimestrul al III-lea de sarcina; se evita contactul cu mucoase

-mod de utilizare:Crema se aplica de 1-3 ori/zi pe zona bolnava si in zonele invecinate. In general, preparatul se frectioneaza usor, iar pe picioare, sensul frectionarii este de jos in sus. Se recomanda sa nu se aplice intreaga cantitate de crema o singura data, ci sa se frectioneze, succesiv, cu cantitati mici.

Valabilitatea este de 6 luni de la data prepararii scrisa pe ambalaj.

Produsele preparate in farmacie (Magistrale) sunt rezultatul colaborarii intre farmacist si medici dermatologi si pot fi invidualizate la cerere.


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.