Contact: 0232.240122
Dacia Plant Citonat 150cp

Producător:

Dacia Plant
Dacia Plant Citonat 150cp

91,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Dacia Plant Citonat 150cpIndicatii:
Citonat este un produs natural care contine cateva dintre cele mai remarcabile plante medicinale din flora romaneasca si internationala/ ale caror proprietati contribuie la functionarea normala a procesului de diviziune celulara si a sistemului imunitar.
Afectiunile tumorale au/ in ultimele decenii/ o incidenta tot mai ridicata.
Aceasta se datoreaza insumarii mai multor factori caracteristici modului de viata modern: cresterea nivelului de poluare si de radiatie/ alimentatia chimizata/ consumul excesiv de stimulente (alcool/ tutun/ cafeina)/ stresul psihic cronic/ stresul oxidativ (radicalii liberi in exces pot provoca mutatii ale ADN-ului celular/ distrugerea celulei si aparitia a numeroase forme de tumori)/ sedentarismul etc.
Cauzele aparitiei tumorilor sunt inca incomplet elucidate/ cercetarile stiintifice moderne aducand in discutie teoria psiho-somatica.
Aceasta are la baza axa neuro-psiho-endocrino-imunologica.
Ea se refera la un determinism care poate fi predominat de aspecte hormonale (tumorile uterine/ de prostata etc)/ dereglari imunologice si infectii microbiene cronice.
Alta teorie/  cea imunogenetica/ considera tumorile ca fiind rezultatul unor mutatii aparute in organismul cu o deficienta imunitara.
O alta cauza/ care nu poate fi neglijata/ este cea ereditara.
Celulele tumorale sunt celule anormale/ cu alterari metabolice/ caracterizate printr-o capacitate de inmultire mare/ asemanatoare cu cea a celulelor embrionare.
Aceste celule atipice se inmultesc haotic si/ in timp/ conduc la distrugerea organismului.
Ele se extind invadand mai intai organul de la care au pornit/ apoi tesuturile si organele invecinate si/ in final/ migreaza pe cale sanguina si limfatica/ determinand aparitia de formatiuni tumorale la distanta.
- functionarea normala a procesului de diviziune celulara.
- functionarea normala a sistemului imunitar/ prin normalizarea secretiei de: interferon/ factor de necroza tumorala (TNF-α)/ interleukine 1/2/8/ limfocite B/ celule NK (natural killer)/ celule T supresoare si macrofage.
- protejarea organismului impotriva efectelor radiatiilor.
- buna functionare a hematopoezei.
- imbunatatirea starii generale si a rezistentei organismului.
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Contraindicatii:
Boli autoimune/ transplant de organe/ sarcina/ alaptare/ alergie la oricare dintre componentele produsului.
Compozitie:
Ingrediente: celuloza microcristalina/ cordyceps (Cordyceps sinensis)-extract hidroalcoolic din miceliu/ cu 20% polizaharide (200 mg)/ ganoderma (Ganoderma lucidum) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (200 mg)/ agaricus (Agaricus blazei)- extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg)/ ashwagandha (Withania somnifera) – pulbere din radacini (100 mg)/ astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din radacini (100 mg)/ oldenlandia (Oldenlandia diffusa)- extract hidroalcoolic 5:1 din parti aeriene (100 mg)/ rostopasca (Chelidonium majus)- parti aeriene (100 mg)/ goji (Lycium barbarum) - extract hidroalcoolic cu 40% polizaharide din fructe (50 mg)/ coriolus (Coriolus versicolor) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (50 mg)/ dioxid de siliciu coloidal/ stearat de magneziu.
Administrare:
Adulti:
In prima saptamana se administreaza cate 1 comprimat de 3 ori pe zi/ pe stomacul gol/ cu 15-20 de minute inaintea mesei.
Din a doua saptamana/ se administreaza cate 2 comprimate de 3 ori pe zi/ pe stomacul gol/ cu 15-20 de minute inaintea mesei.
Persoanele cu greutate corporala peste 80 kg pot creste doza pana la 8 comprimate pe zi (cate 2 comprimate de 4 ori pe zi).
Tineri intre 15 si 18 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi/ pe stomacul gol/ cu 15-20 de minute inaintea mesei.
Copii sub 14 ani: dupa sfatul medicului.
Se recomanda utilizarea in cure succesive/ de 3 luni/ cu o luna pauza intre ele.
Pe perioada pauzei/ se recomanda a se realiza o cura de detoxifiere cu BIOZHEOLYTH comprimate (cate 1 comprimat de 3 ori pe zi/ administrat inaintea mesei) si DETOXIFIANT tinctura (cate o lingurita de tinctura/ diluata in 100ml de apa/ de 3 ori pe zi/ administrata inaintea mesei).
Pentru persoanele care au contraindicatie la alcool/ se recomanda administrarea produsului DETOXIFIANT comprimate (cate 1 comprimat de 3 ori pe zi/ administrat inaintea mesei).
Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida).
In caz de dificultate la inghitire/ comprimatele se pot rupe in doua.
Ambalare:

150 comprimate


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.