Contact: 0232.240122
Dacia Plant Echinacea forte 60cpr 1+1 gratis

Producător:

Dacia Plant
Dacia Plant Echinacea forte 60cpr 1+1 gratis
20,00 Lei

17,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Dacia Plant Echinacea forte 60cpr 1+1 gratis

 

Indicatii:

ECHINACEA FORTE este un produs natural recomandat pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar

DESPRE IMUNITATE:
Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a opune rezistenţă în faţa agenţilor patogeni. Imunitatea poate fi clasificată în: imunitate naturală (obţinută încă de la naştere) şi imunitate dobândită care/ la rândul ei/ este de două tipuri: pasivă şi activă.
Imunitatea pasivă se obţine prin:
- transferul de anticorpi din sângele mamei la nou-născut (copilul se naşte cu imunitate antiinfecţioasă/ pe care însă o pierde treptat în 3-6 luni după naştere);
- alăptare (anticorpii materni se transmit prin lapte/ procesul de alăptare contribuind astfel la creşterea rezistenţei antiinfecţioase a sugarului);
- administrarea de seruri imune şi/sau imunoglobuline umane; durata imunităţii astfel obţinute este temporară (14-21 de zile).
Imunitatea activă se obţine:
- în mod natural (după trecerea printr-o boală infecţioasă)
- în mod artificial (prin vaccinare).
Stimularea imunităţii cu produse naturale reprezintă o metodă activă de creştere a imunităţii pentru toate liniile: celulară/ umorală/ specifică şi nespecifică (complement/ lizozim/ interferon etc).
Disfuncţiile care apar la nivelul sistemul imunitar pot fi de 2 tipuri: de deficit (deficienţele imunitare) sau de exces (alergiile şi afecţiunile autoimune).  Deficienţele imunitare scad rezistenţa organismului la infecţii care/ în acest mod pot fi mult mai uşor contactate. Scăderea imunităţii/ în general/ lasă organismul descoperit în faţa afecţiunilor/ putând fi astfel invadat de microorganisme patogene (bacterii/ virusuri/ ciuperci)/ motiv pentru care apare necesitatea stimulării mecanismelor naturale de apărare/ ce poate fi realizată prin administrarea de plante imunostimulente.

DESPRE  ECHINACEA:
Echinacea face parte din familia Asteraceae/ fiind o plantă perenă/ la care florile apar individual la vârful tulpinii/ având petale de culoare alb/ roz sau roşu şi un disc roşu-maroniu central. Echinacea a fost utilizată de amerindieni ca remediu pentru tratarea rănilor şi a muşcăturilor de şarpe/ ea fiind preluată de coloniştii americani şi introdusă în arsenalul lor terapeutic în anul 1800. În medicina tradiţională echinacea se folosea pentru întărirea imunităţii organismului.

Contribuie la

Funcţionarea normală a sistemului imunitar (susţine organismul în lupta împotriva virusurilor/ bacteriilor şi ciupercilor) la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor (respirator/ urinar/ digestiv etc.).

Contraindicatii

Transplant de organe/ alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Ambalare:

60+60cps


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.