Contact: 0232.240122
Doppelherz Aktiv Acid Folic + Complex de Vitamine B 30cps

Producător:

Queisser Pharma
Doppelherz Aktiv Acid Folic + Complex de Vitamine B 30cps

14,06 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Starea de bine a organismului poate fi influenţată de diferiţi factori. Printre aceştia se numără mişcarea suficientă şi o hrană sănătoasă şi echilibrată.

Vitaminele B au un rol important în producerea energiei organismului. Caracteristica deosebită a Vitaminelor B este aceea că funcţiile lor se întrepătrund asemenea unor roţi dinţate. Pentru ca acestea sa funcţioneze la nivel optim în organism/ este important ca toate cele 8 vitamine din complexul de vitamine B să fie administrate în cantităţi suficiente.

Solicitările şi stresul zilnic necesită un aport energetic crescut şi rezistenţă psihică sporită/ susţinute de vitaminele B .

În cazul unei alimentaţii neechilibrate/ aportul acestor vitamine importante poate fi deficitar.

De asemenea/ o mare parte a Vitaminelor B nu poate fi preluată decât în cantitate limitată de către organism şi nu poate fi depozitată mult timp. În cazul administrării unei mari cantitaţi de Vitamina B1/ aceasta va fi excretată de către organism fără a fi utilizată.

Sistemul nervos şi metabolism

Ca o componentă a coenzimelor / vitaminele joacă un rol important la "producerea de energie din hrană" şi prin aceasta sunt importante pentru capacitatea de rezistenţă a întregului organism.

  • Vitamina B1/ Nicotinamida şi Acidul pantotenic sunt folosiţi de celule pentru formarea energiei din hidraţii de carbon;

  • Vitamina B2 este folosită pentru producerea de oxigen şi la protecţia celulară/ respectiv la protecţia celulelor nervoase;

  • Vitamina B6/ Nicotinamida şi Acidul pantoneic sunt de neînlocuit pentru metabolismul hidraţilor de carbon/ lipidelor/ proteinelor;

  • Acidul folic este o vitamină hidrosolubilă din grupul vitaminelor B. Împreună cu vitaminele B6 şi B12 este foarte important pentru metabolismul proteinelor/ precum şi în formarea elementelor figurate ale sângelui.

Acidul folic/ Vitamina B6 şi B12- importante pentru vase sănătoase

Acidul folic câştigă în importanţă in combinaţie cu vitaminele B6 si B12/ fiind implicat în menţinerea sănătăţii sistemului circulator. Aceasta/ datorită participarii acestor 3 vitamine la degradarea homocisteinei/ produs intermediar în metabolismul aminoacizilor.

O tabletă conţine
600 μg Acid folic/ 4/2 mg Vitamina B1/ 4/8 mg Vitamina B2/ 6/0 mg Vitamina B6/ 3/0 μg Vitamina B12/ 18/0 mg Acid pantotenic/ 21/6 mg Niacina/ 150 μg Biotina.

Mod de administrare
Zilnic/ se ia o tabletă dupa masă/ cu o cantitate suficientă de lichid.

Atentionare pentru diabetici
1 tableta corespunde la 0/8 kcal/3/5 kJ

In ce constă avantajul tabletelor retard?

Anumite vitamine si minerale (substanţe nutritive) nu pot fi depozitate de către organism. Astfel/ cantitaţile de Vitamina B1 administrate în doze prea mari odată vor fi excretate fără a fi utilizate/ urmarea fiind că în perioadele de solicitare a unor cantităţi suplimentare de către organismul uman/ acestea vor fi deficitare. De aceea/ se recomandă consumul de fructe şi legume în porţii impărţite pe perioada întregii zile.

Tableta retard special concepută de către Doppelherz® aktiv funcţionează ca un fel de "depozit de substanţe nutritive". Din aceste depozite/ substanţele valoroase vor fi eliberate pe parcursul mai multor ore şi vor sta astfel la dispoziţia organismului.

O tabletă retard de Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B corespunde necesarului zilnic pentru toate cele 8 Vitamine B/ inclusiv pentru Acidul folic. Această combinaţie poate ajuta organismul nostru sa rămână sănătos şi rezistent.


Atenţionări:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat.
Se recomandă utilizarea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25°C.

Ambalaj: 30 tablete


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.