Contact: 0232.240122
Efasit deodorant pentru incaltamine 150 ml

Producător:

Efasit
Efasit deodorant pentru incaltamine 150 ml

18,50 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Efasit deodorant pentru incaltamine 150 ml

 

Indicatii:

Elimina eficient mirosul din incaltaminte si previne aparitia ciupercii piciorului (piciorul de atlet). Cu substanta activa dezodorizanta speciala si miros placut. Potrivit pentru incaltaminte din piele naturala/ sport si sintetica.

Utilizare:

Pulverizati scurt de 2 - 3 ori in incaltaminte/ inainte si dupa purtare.
Atentie: recipient sub presiune. Protejati de razele directe ale soarelui si temperaturi de peste 50°C. Nu intepati si nu ardeti/ nici chiar dupa folosire. Nu pulverizati catre o flacara sau corpuri incandescente. Nu utilizati in apropierea unei surse de combustie. Nu fumati in timp ce utilizati produsul. A nu se lasa la indemâna copiilor. Nu inhalati aerosolii. Utilizati doar in spatii bine ventilate. In caz de inghitire accidentala/ consultati imediat medicul si aratati-i ambalajul. Poate avea efecte adverse pe termen lung asupra mediilor acvatice. Aruncati acest produs si ambalajul sau in zonele special amenajate pentru deseuri periculoase sau speciale.

Produs extrem de inflamabil

Agitati inainte de utilizare!
Contine: etanol 246 g/l

Ambalare:

150 ml


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.