Contact: 0232.240122
Farma Class Ginkoven 40cp

Producător:

Farma Class
Farma Class Ginkoven 40cp

12,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Farma Class Ginkoven 40cp

 


Indicatii:
Ginkoven (40CPS) este un supliment alimentar care are rolul de a stimula circulatia sanguina la nivel cerebral si periferic/ imbunatatind in acelasi timp capacitatea de concentrare si memorare. Adjuvant in tulburarile vasculare de auz si vedere/ Ginkoven actioneaza ca un bun anioxidant la nivelul intregului organism/ contribuind la incetinirea proceselor de imbatranire. Alcatuit din plante naturale si minerale cu rol de mentinere a unei bune circulatii sanguine/ Ginkoven este un bun remediu si pentru impiedicarea agregarii plachetare/ ceea ce constituie un avantaj in cazul afectiunilor cardiovasculare. Util atat in cazul tulburarilor circulatorii de la nivel cerebral/ cat si de la nivelul extremitatilor membrelor/ Ginkoven este recomandat in special persoanelor in varsta.

• Stimuleaza circulatia sangvina la nivel cerebral si periferic
• Imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria
• Este util in tulburarile (vasculare) de auz si vedere
• Este antioxidant/ incetinind procesele de imbatranire
Ginkoveneste un complex format din plante si minerale cu proprietati bioactive ce influenteaza in sens pozitiv circulaflia sangvina a organismului. Extractul standardizat de Ginkgo biloba imbunatateste circulatia sangvina (in special la nivelul creierului)/ stimuleaza functia mentala si influenteaza pozitiv memoria cat si alte functii ale creierului. Salix alba (salcie) este utilizata de secole pentru beneficiile sale asupra organismului uman. Impiedica agregarea plachetara/ efect important in cazul afectiunilor cardiovasculare. Vaccinium myrthillus (afin) este bogat in glicozide antocianice cu eficacitate in afectiuni vasculare/ datorita efectului benefic asupra circulatiei sangvine. Imbunatateste activitatea cerebrala/ prevenind pierderea memoriei de scurta durata. Magneziu este un mineral indispensabil functionarii in conditii optime a sistemului cardiovascular.

Recomandari:

Ginkoven este recomandat in cazul tulburarilor circulatorii atat la nivel cerebral cat si la nivelul extremitatilor membrelor; este benefic pentru persoanele in varsta imbunatatind capacitatea de concentrare si atentia; util in cazul tulburarilor de tip vascular de vedere si auz. Furnizeaza energie crescand calitatea vietii.

Compozitie:

-Extract standardizat 24/6 de Ginkgo biloba 60/0
-Salix alba 90/0
-Vaccinium myrtillus 60/0
-Magneziu 48/0

Administrare:
1 capsula de doua ori pe zi.

Ambalare:

40 cp


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.