Contact: 0232.240122
Farmec Crema pentru ingrijirea calcaielor 100ml

Producător:

Farmec
Farmec Crema pentru ingrijirea calcaielor 100ml

11,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Farmec Crema pentru ingrijirea calcaielor/ 100ml

Foarte des întâlnită/ problema pielii crăpate a călcâielor se poate transforma uşor dintr-o problema estetică într-o problemă de sănătate/ care provoacă disconfort şi durere. Pentru a evita acest lucru/ crema pentru îngrijirea călcâielor de la Farmec a fost special dezvoltată pentru a atenua şi îndepărta îngroşările cornoase de pe călcâie şi tălpi/ redând călcâielor aspectul fin/ fără asperităţi şi crăpături.

Adresabilitate: Acidul glicolic are acţiune de tip peeling asupra stratutului cornos hipercheratinizat al epidermei/ îndepărtând celulele moarte şi stimulând regenerarea celulară. Extractul de muşeţel/ împreună cu vitamina A combate tendinţa de uscare a pielii şi contribuie la cicatrizarea rănilor superficiale.

Mod de utilizare: Se foloseşte zilnic/ după baie sau duş. Se aplică pe tălpi şi călcâie/ masând uşor până la completa absorbţie. Din când în când/ călcâiele se curăţă cu piatra ponce sau cu pila pentru călcâie.

Beneficii: Utilizată cu regularitate/ crema ajută la subţierea şi eliminarea în totalitate a pielii îngroşate de pe călcâie şi tălpi/ acestea devenind fine/ fără asperităţi şi crăpături.


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.