Contact: 0232.240122
Gerovital H3 Derma Sampon Scalp Sensibil 200ml

Producător:

Farmec
Gerovital H3 Derma Sampon Scalp Sensibil 200ml

32,50 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Gerovital H3 Derma Sampon Scalp Sensibil 200ml

 

 

Indicatii:

Căderea excesivă a părului este datorată multor factori precum: dieta neadecvată/ deficiența de vitamine/ diferite boli/ afecțiuni ale sistemului imunitar/ afecțiuni hormonale/ sarcina/ tratamente neadecvate aplicate părului (vopsit excesiv/ decolorat)/ stresul/ etc
Hipoalergenic. Fără parabeni.
Procapilul acţionează asupra cauzelor care provoacă alopecia. Biocapigen-ul format din Sulfopeptide/ Aminozaharide/ Aminoacizi și oligoelemente/ Glucoză/ Vitamine din grupa B - B5/ B3/ B6/ B7 acţionează în vederea eliminării tuturor cauzelor care pot provoca căderea şi slăbirea părului.
Extractul din rădăcina de Maca se utilizează în stimularea creșterii părului/ prevenirea alopeciei și protejarea părului împotriva stresului endogen și exogen.

Utilizare:

În prima săptămână de 2-3 ori/ perioada următoare max. 2 ori pe săptămână până la ameliorarea căderii părului/ dar nu mai mult de 3-4 luni.
După o pauză de 2 luni/ timp în care se poate folosi Șamponul pentru Scalp Sensibil Derma+/ se poate relua tratamentul. Șamponul se aplică pe părul umed/ masând delicat scalpul/ se clătește și se repetă aplicarea. Se lasă să acționeze 2-3 min. și se clatește cu apă din abundență.

BENEFICII
Oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos.
Ambalare:

200ml


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.