Contact: 0232.240122
Gerovital H3 Derma Tratament anticadere par

Producător:

Farmec
Gerovital H3 Derma Tratament anticadere par

84,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Gerovital H3 Derma tratament anticadere par

 

 

Indicatii:
Căderea părului se află pe lista problemelor cu care se confruntă foarte multe persoane/ atât femei cât şi bărbaţi/ nefiind o problemă de neglijat în momentul în care cantitatea de păr pierdută depășește limitele normale. Alopecia este datorată multor factori precum: dieta neadecvată/ deficiența de vitamine/ diferite boli/ afecțiuni ale sistemului imunitar/ afecțiuni hormonale/ sarcina/ tratamente neadecvate aplicate părului (vopsit excesiv/ decolorat)/ stresul/ etc.

Hipoalergenic. Fără parabeni.
Procapilul/ complex biologic activ format din matrikină vitaminizată/ apiginină şi acid oleanolic acţionează asupra cauzelor care provoacă alopecia.

Biocapigen-ul/ amestec de principii biologic active de origine botanică și de biosinteză  acţionează sinergic în vederea eliminării tuturor cauzelor care pot provoca căderea şi slăbirea părului.

Extractul din rădăcina de Maca se utilizează în stimularea creșterii părului/ prevenirea alopeciei și protejarea părului împotriva stresului endogen și exogen.

Utilizare:

Conținutul unei fiole se aplică la baza părului umed/ după spălarea cu Șamponul Anticădere Derma+ astfel: în prima săptămână de 2-3 ori/ perioada următoare max. 2 ori pe săptămână până la ameliorarea căderii părului/ dar nu mai mult de 3-4 luni.
Tratamentul se poate relua după o pauză de 2 luni. Nu se clătește.

BENEFICII

Oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos

Ambalare:

fiole


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.