Contact: 0232.240122
GlaxoSmith Cetebe C Immunity Plus 30cps

Producător:

GlaxoSmith
GlaxoSmith Cetebe C Immunity Plus 30cps

23,73 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

GlaxoSmith Cetebe C Immunity Plus 30cps


Indicatii terapeutice:

Medicamentul Cetebe C Immunity Plus conţine acid ascorbic (vitamina C)/ o vitamină esenţială funcţionării normale a organismului/ care nu poate fi sintetizată de acesta.
Medicamentul Cetebe este utilizat pentru prevenirea şi tratamentul deficitului de vitamina C. De asemenea/ este utilizat ca adjuvant în menţinerea rezistenţei naturale a organismului la infecţii/ în special respiratorii/ pentru reducerea severităţii şi duratei acestora.
Necesarul de vitamina C poate creşte în următoarele situaţii: sarcină/ alăptare/ situaţii de stress/ boli infecţioase (de exemplu răceli)/ fumat/ vârstnici/ malnutriţie sau dietă neechilibrată/ consum cronic de alcool etilic.
Reactii adverse:
Ca toate medicamentele/ Cetebe C Immunity Plus poate provoca reacţii adverse/ cu toate că nu apar la toate persoanele.
Cetebe C Immunity Plus este/ în general/ bine tolerat. La doze mari (peste 1 g acid ascorbic pe zi) pot să apară la unii pacienţi tulburări digestive (greaţă/ vărsături/ senzaţie de arsură în capul pieptului/ diaree) sau urinare (formarea calculilor de uraţi/ cistină şi/sau oxalaţi/ creşterea uşoară a cantităţii de urină eliminată) precum şi episoade de hemoliză (distrugere patologică a globulelor roşii din sânge) la pacienţii cu deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenază.

 

Compozitie:
Cetebe C Immunity Plus
Substanţa activă este acidul ascorbic. Fiecare capsulă cu eliberare prelungită conţine acid ascorbic 500 mg.
Celelalte componente sunt: conţinutul capsulei - zahăr/ amidon de porumb/ acid stearic/ shellac/ talc/ acid tartric; capsulă - riboflavină (E 101)/ laurilsulfat de sodiu/ gelatină.

 

Doze si mod de administrare:
Doza uzuală este de 500–1000 mg acid ascorbic (1-2 capsule cu eliberare prelungită) pe zi.
Această formă farmaceutică nu este recomandată pentru utilizarea la copii cu vârsta sub 6 ani.
În cazul în care sunt necesare 2 capsule cu eliberare prelungită pe zi/ se recomandă administrarea dimineaţa şi seara. Capsulele cu eliberare prelungită se înghit cu o cantitate mare de lichid.
Durata tratamentului depinde de simptomatologie şi parametrii de laborator.
Dacă luaţi mai mult Cetebe decât trebuie.
Dacă dumneavoastră (sau altcineva) aţi luat accidental prea multe capsule de Cetebe C Immunity Plus/ adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau mergeţi la cel mai apropiat spital. Luaţi acest prospect cu dumneavoastră şi cutia/ pentru ca medicul să ştie ce medicament şi câte capsule aţi luat.
Dacă uitaţi să luaţi Cetebe C Immunity Plus - luaţi doza următoare imediat ce vă amintiţi.
Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Forma de prezentare:
Cetebe C Immunity Plus se prezintă sub formă de capsule cu cap opac de culoare galbenă şi corp transparent de culoare galbenă/ conţinând pelete rotunde/ de culoare albă până la crem.
Cutie cu 3 blistere din Al/PVC a câte 10 capsule cu eliberare prelungită.

 

 


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.