Contact: 0232.240122
Hofigal Fitodiab 60comp

Producător:

Hofigal
Hofigal Fitodiab 60comp

7,50 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Compozitie:
1 comprimat contine pulberi de fructe de afin 100mg/ frunza de dud alb 75mg/ teci de fasole fara seminte 50mg/ frunza de mesteacan 25mg/ excipienti pentru comprimare pana la 450mg.
Ambalare:
60 comprimate
Indicatii:
Hipoglicemiant/ hipolipemiant/ antioxidant.
Diabet zaharat de tip II (insulino-independent) cu sau fara exces ponderal.
Prin actiunea sa preponderent periferica/ produsul poate fi asociat insulinoterapiei in diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent)/ inducand o mai buna echilibrare a bolii/ in aceste cazuri insa/ insulinoterapia nu va fi sub nici o forma intrerupta.
Administrare:
Dependent de tipul bolii si de nivelul glicemiei/ doza utilizata variaza intre 2 si 6 comprimate pe zi si anume:
- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II (insulino-independenti)/ cu nivelul glicemiei intre 120-150 mg/dl/ 2 comprimate pe zi la fiecare masa principala. - la bolnavii cu diabet zaharat de tip II (insulino-independenti)/ cu nivelul glicemiei intre 150-200 mg/dl/ 4 comprimate/zi - cate unul la fiecare din cele trei mese principale si unul la gustarea de la ora 11.
-la bolnavii cu diabet zaharat de tip II (insulino-independenti)/ cu nivelul glicemiei mai mare de 200 mg/dl/ 6 comprimate/zi l6 tablete pe zi/ cate unul la cele trei mese principale si cate unul la cele trei gustari.
Pentru a evita eventualele iritatii gastro-duodenale/ la pacientii cu ulcer gastric sau duodenal/ comprimatele se vor administra in timpul mesei.
Contraindicatii:
Produsul nu va fi folosit ca unic tratament in cazurile de diabet de tip I (insulino-dependent).


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.