Contact: 0232.240122
Hypericum Antialcool 60 capsule

Producător:

Hypericum
Hypericum Antialcool 60 capsule

15,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Compozitie

extract natural din plante medicinale: Sunatoare-Hypericum perforatum/ Catina-alba-Hippophae rhamnoides/ Pedicuta-Lycopodium clavatum/ Papadie-Taraxacum officinale/ Brusture-Arctium lappa/ Salcie-Salix alba si Cimbrisor-Thymus serpyllum.

Proprietati

- energizantă/ vitaminizantă/ remineralizantă/ sedativă/ antidepresivă/ depurativă; calmează dorinţa de bauturi alcoolice; provoacă dezgust şi aversiune faţă de alcool; elimină carenţele de vitamine şi minerale caracteristice persoanelor dependente de alcool.

Mod de utilizare

Pentru adulţi/ doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi/ câte 1-2 după fiecare masă principală/ în cure de 40 zile/ se face pauză 7 zile si cura se reia.

Recomandari

Adjuvant in tratamentul alcoolismului cronic prin reducerea dorinţei de a consuma bauturi alcoolice şi prin crearea unei senzaţii de dezgust şi aversiune faţă de alcool. Acestea sunt recomandate şi în migrene şi tulburări de memorie caracteristice dependenţei de alcool. Tratamentul trebuie insoţit de o alimentaţie sănătoasă/ de odihnă corespunzatoare şi de o voinţă puternică.

Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.