Contact: 0232.240122
Ircon Mameldin unguent 50g

Producător:

Ircon
Ircon Mameldin unguent 50g

15,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Ingrediente: Heracleum Sphondylium/ Vitex Agnus Castus/ aqua/ isopropyl myristate/ glycerin/ cetearyl alcohol/ potassium cetyl phosphate/ lanolin/ heliathi oleum/ ceteareth-20/ methylparaben/ imidazolidinyl urea/ Peg-3-sorbitan/ fumed silica.

Indicatii: Principiile active din Heracleum Sphondylium si Vitex agnus Castus au actiune antiprolactinica locala si corecteaza dezordinile hormonale intre estrogeni si progesteron de la nivelul glandei mamare in care prolactina intervine ca veriga finala in exercitarea actiunii steroizilor ovarieni. Prin blocarea actiunii estrogenilor la nivelul receptorilor mamari se reduce efectul acestora asupra canalelor galactofore si asupra permiabilitatii capilare.

Mod de utilizare: Doza recomandata este de 2/5-3 ml unguent care se aplica pe suprafata mamelei si se maseaza pana la intrarea in piele. Se pot face 2-3 aplicatii pe zi fie discontinuu (intre ziua a 10 si a 25-a a ciclului) in cazul sindromului premenstrual/ sau in toate zilele lunii/ inclusiv in perioada ciclului/ in cazul unei mastodinii incipiente; durata tratamentului poate fi de 3-4 luni sau mai mult in functie de modul de remitere a simptomatologiei sau poate fi prelungit la nevoie.

Ambalaj: tub 50g.


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.