Contact: 0232.240122
Nebexpert nebulizator copii
Nebexpert nebulizator copii

165,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Indicatii:

Aparat aerosoli NebExpert Mini este un aparat de aerosoli cu compresor special conceput pentru administrarea medicatiei la copilul dvs.
Designul compact si performantele excelente sunt caracteristicile de bază pentru aparatul de aerosoli NebExpert Mini.
NebExpert Mini Aparat Aerosoli este un produs proiectat si dezvoltat pentru terapia cu aerosoli realizat cu materiale termoplastice de calitate si design inovator/ placut/ garantind rezistenta/ siguranta si usurinta in operare.
Aparat aerosoli NebExpert Mini este echipat cu un electro-compresor pneumatic cu piston si 2 filtre/ unul exterior (care poate fi inlocuit) pentru a filtra aerul de aspiratie si unul in interiorul echipamentului (care nu poate fi inlocuit) care filtreaza orice particula de uzura astfel incit sa nu intre in fluxul de aer.
Nivelul ridicat de siguranta pentru aparat aerosoli NebExpert Mini este asigurat de :
- locatia speciala a intrerupatorului bipolar in partea din spate a apartului de aerosoli impiedicind contactul accidental intre lichid (medicatia administrata) si componentele electrice din aparat aerosoli;
- cablul de alimentare poate fi indepartat si stocat intr-un compartiment special conceput sub aparatul de aerosoli pentru prevenirea infasurarii;


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.