Contact: 0232.240122
Omega Paranix lotiune sensitive 150ml

Producător:

Omega Pharma
Omega Paranix lotiune sensitive 150ml

39,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Paranix lotiune sensitive 150ml

 

Indicatii:
Este demonstrat clinic ca loţiunea Paranix Sensitive omoara 100% păduchii de cap și ouăle acestora dintr-un singur tratament. Formula sa cu dublă acțiune cu Oxyphthirine® ucide omoară păduchii de cap și îi face inactivi în toate etapele vieții lor.  Oxyphthirine se atașează în mod specific la orificiile respiratorii ale păduchilor de cap și ouălor acestora pentru a îi sufoca și în consecinţă pentru a îi deshidrata.În plus/  pătrunde în inima ouălor pentru a opri dezvoltarea lor.  Datorită faptului că loţiunea Paranix Sensitive  nu conține insecticide/ păduchii de cap nu pot dezvolta rezistență la ingredientele sale.

 

Compozitie:
Oxyphthirine® (Caprylic triglyceride/ ulei siliconic/ diizopropil adipat)/ acetat de tocoferil/ gumă xantan/ glicerină/ Propilen glicol/ Apă demineralizată.

 

Utilizare:
Pasul 1: verificați prezența păduchilor pe cap
Utilizaţi pieptenele special anti-păduchi Paranix pentru a verifica bine părul fiecărui membru al familiei/ de preferinţă în timpul zilei/ la lumina naturală.
Tratați toţi membrii familiei care au luat păduchi de cap/ în aceeaşi zi/ pentru a evita reinfestarea.
- Este mai uşor să verificați părul uscat.
- Mai întâi de toate/ periați părul pentru a-l descurca/ apoi verificaţi părul șuvită cu șuviță.
- Verificaţi rădăcina părului/ zona din spatele urechilor și ceafa. În aceste zone se găsesc cel mai des păduchii și ouăle lor.
- După fiecare utilizare/ curăţaţi cu atenţie pieptenele în apă călduţă/ cu săpun/ astfel încât să se evite orice infestare suplimentară.
Pasul 2: aplicați loţiunea Paranix Sensitivă
Puneţi un prosop în jurul umerilor si aplicaţi uniform o cantitate suficientă de loţiune Paranix Sensitive pe parul uscat/ acordând o atenție deosebită zonei gâtului și celei din spatele urechilor.  Asigurați-vă că acoperiți tot părul și scalpul.Flacon de 150 ml = suficient pentru 1 persoană cu părul lung sau 2 persoane cu părul scurt-mediu.
Pasul 3:  lăsaţi să acţioneze peste noapte ( 8 ore)
Masați bine de la rădăcini spre vârfuri.Lăsați să acționeze pe păr pentru o seară/ noapte ( cel puţin 8 ore). Acest lucru este necesar pentru un tratament de succes. Puteți folosi un prosop pentru a acoperi perna.
Pasul 4: spălarea şi pieptănarea părului
Se spală părul dimineaţa cu un șampon normal și pe părul ud se folosește  pieptenele special anti-păduchi Paranix pentru a elimina păduchii morți și ouăle acestora.

 

Ambalare:
150 ml


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.