Contact: 0232.240122
Pharmatex 18,9mg x 6cps.vag.moi

Producător:

Innotech
Pharmatex 18,9mg x 6cps.vag.moi

28,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Compozitie Pharmatex Capsule Moi Vaginale:
Clorura de benzalconiu: 18/9 mg. Excipient q.s.f. un ovul de 1/60 g.

Indicatii terapeutice Pharmatex Capsule Moi Vaginale:
Acesta metoda contraceptiva este indicata pentru toate femeile in perioada de activitate genitala. Se indica in special atunci cand:
- exista contraindicatii temporare sau permanente pentru contraceptivele orale sau sterilet.
- cand femeia este dupa nastere/ in timpul alaptarii/ dupa un avort sau in perioadade premenopauza.
- in timpul contraceptiei orale in cazul ca s-a uitat administrarea unei tablet (in acest caz se va face asocierea cu PHARMATEX pana la inceperea unei noi plachete de contraceptiv oral).
- poate fi asociat cu contraceptive locale prin obturarea vaginala (diafragma) sau prin sterilet (in special in timpul tratamentului/ simultan cu medicamente antiinflamatoare).

Preucatii de folosire:
Acest spermicid este distrus de sapun chiar si in urme fine. Imediat dupa actul sexual este posibila o toaleta EXTERNA cu apa PURA (fara sapun). A nu se asocia cu un tratament pe cale vaginala.
- Pentru obtinerea efectului contraceptiv/ cititi cu atentie prospectul.
- NU VA SPALATI cu sapun obisnuit dupa actul sexual acest spermicid este distrus de sapun. Este posibila numai o toaleta EXTERNA cu apa PURA. Asteptati cel putin doua ore inainte de a face o irigare intravaginala.
- PHARMATEX ovule se foloseste la fiecare contact sexual indiferent de perioada NU numai in perioada in care banuiti ca puteti ramane gravida.

Mod de administrare:
Folositi un ovul inainte de fiecare act sexual. Scoateti ovulul din ambalaj si introduceti-l cu degetul aratator cat mai adanc in vagin (este bine sa stati in pozitia culcat cand faceti aceasta). Ovulul se dizolva in 5 (cinci) minute si va protejeaza timp de 4 ore. In caz de un nou contact sexual introduceti un nou ovul.
 

Forma de prezentare:
Cutie cu 6 Capsule Moi Vaginale.


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.