Contact: 0232.240122
Remedia Detoxirem 10 plicuri

Producător:

Remedia
Remedia Detoxirem 10 plicuri

17,50 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

DETOXIREM este un supliment alimentar cu o compoziţie complexă din: vitamine, minerale, aminoacizi, extracte standardizate din plante, care contribuie la menţinerea sănătăţii celulei hepatice şi la funcţionarea normală a ficatului.

Ingrediente/comprimat:
Pentru lista completa a ingredientelor accesati prospectul produsului.

Mod de utilizare:
Câte 1 plic de 2 ori pe zi, dupa masa. Pulberea se dizolva în 200 ml apa si se bea imediat.
(Descriere)

Caracteristici:
DETOXIREM este un supliment alimentar cu o compoziţie foarte complexă, alcătuită din vitamine, minerale, aminoacizi, coenzima Q 10, DHAid™, fosfatidilcolina, acid alfa lipoic şi extracte standardizate din plante, care ajută la menţinerea sănătăţii celulei hepatice şi la funcţionarea normală a ficatului. Este un foarte bun detoxifiant, normalizează valorile colesterolului, are efect diuretic, reglează tranzitul intestinal, anternând şi eliminând astfel din organism substanţele toxice acumulate. De asemenea, ajută la îmbunătăţirea funcționării sistemului imunitar, menţinerea metabolismului acido-bazic normal și încetinirea procesului de îmbătrânire.


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.