Contact: 0232.240122
SIFI Lacrisifi solutie oftalmica 10ml

Producător:

SIFI
SIFI Lacrisifi solutie oftalmica 10ml

25,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

SIFI Lacrisifi solutie oftalmica 10ml

 

 

Indicaţii:
Lacrisifi este recomandat ca adjuvant în sindroamele "sicca"/ atât în cele de origine endogenă (alterarea filmului lacrimal produsa de excesul sau deficitul de mucopolizaharide)/ cât şi în cele de origine exogena (purtatori de lentile de contact/ factori de mediu). De asemenea este recomandat în caz de iriţaii oculare produse de smog/ praf/ vânt/ apa de mare; în plus faciliteaza eliminarea corpilor străini şi a substanelor toxice. Lacrisifi este bine tolerat când este instilat în sacul conjunctival/ asa cum au demonstrat toate evaluarile clinice.
Compoziţie:
Hidroxipropil-metilceluloza 4000 CPS: 0/50 g; Fosfat de sodiu monobazic H2O: 0/80 g; Fosfat de sodiu dibazic 12 H2O: 1/80 g; Clorura de benzalconiu: 0/01 g; Edetat de sodiu: 0/10 g; Clorura de sodiu: 0/20 g; Apa distilata până la: 100/00 ml.
Contraindicaţii:

Lacrisifi este contraindicat la pacienţii care prezintă hipersensibilitate la oricare dintre componentele soluţiei.

Precauţii:
A nu se folosi după trecerea a 30 de zile de la prima deschidere a flaconului.
Acţiune:
Hidroxipropil-metilceluloza are proprietăţi lubrefiante şi emoliente/ iar vâscozitatea sa permite prelungirea timpului de contact cornean al colirului. Lacrisifi (solutie de hidroxipropil-celuloza 0/5%) are un indice de refracţie comparabil cu cel al fluidului lacrimal. În plus/ regenereaza/ îmbunătăţeste stabilitatea şi reproduce caracteristicile vizuale ale filmului lacrimal. Lacrisifi are o activitate antiseptică blânda şi asigură hidratarea şi lubrefierea corneei.
Administrare:
Se instilează 1-2 picături de 4-8 ori pe zi/ după sfatul medicului.

Ambalare:

10ml

 


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.