Contact: 0232.240122
Sintofarm Cloramina T 500mg 50cp

Producător:

Sintofarm
Sintofarm Cloramina T 500mg 50cp

13,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere


Cloramina T-SIN 500 mg fl x 50 cpr
Toate produsele
Compozitie     Un comprimat de Cloramina T – Sin 500 mg contine: Cloramina T 500 mg (continut minim in clor activ 25 %); Excipienti: amidon de porumb/ stearat de magneziu/ talc.
Indicatii     - Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de actiune asupra microorganismelor patogene/ incluzand bacterii Gram pozitive si Gram negative/ fungi/ levuri/ virusi/ microbacterii si bacterii sporulate. Produsul Cloramina T – Sin 500 mg – comprimate a fost testat pe germenii: 1.Staphylococcus aureus; 2.Pseudomonas aeruginosa; 3.Aspergillus niger; 4.Escherichia coli; 5.Enterococcus hirae; 6. Salmonella typhimurium Produsul s-a testat la concentratia de 10g/l/ respectiv 20 comprimate la 1 l de apa si a prezentat activitate bactericida fata de tulpinile de germeni – test/ la timpi de contract 15 min. si 30 min. Solutiile de Cloramina T – Sin sunt stabile la temperaturi de pana la 60oC.
Precautii     Iritant pentru ochi/ sistemul respirator si piele. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra flaconul/recipientul inchis ermetic. A se pastra departe de caldura. In cazul contactului cu ochii/ se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist. In caz de inghitire/ a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. A se evita contactul cu pielea si cu ochii.
Atentionari speciale     A se citi prospectul inainte de utilizare A nu se amesteca cu acizii sau alti agenti de curatire Produsul se aplica numai pe suprafete curate si bine clatite/ fara urme de detergent.

Doze si mod de administrare     Comprimatele de Cloramina T – Sin 500 mg se dizolva in apa comuna/ la temperatura camerei. Solutia obtinuta se aplica pe suprafetele de interes apoi se lasa sa actioneze pe durata recomandata/ dupa care se clateste cu apa/ astfel: - pentru dezinfectia suprafetelor tari (pereti/ pavimente ) din gresie/ faianta/ ciment/ lemn/ plastic din spatii private si zone de sanatate publica (spitale/ cabinete medicale/ sali de asteptare/ localuri publice/ intreprinderi din industria alimentara/ laboratoare pentru preparate culinare/ unitati de alimentatie publica/ etc.) se dizolva cate 20 - 22 comprimate / litru apa – durata de actionare este maxim 30 minute. - pentru dezinfectia instalatiilor de spalare (bai/ piscine/ bazine de inot/ rezervoare ) se dizolva cate 20 - 22 comprimate / litru apa – durata de actionare este de min. 6 ore. - pentru dezinfectia grupurilor sanitare se dizolva cate 75 - 80 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 6 ore. - pentru dezinfectia obiectelor (sticla/ portelan/ plastic/ jucarii/ termometre/ vesela) se dizolva 10 - 20 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 60 min. - pentru dezinfectia suprafetelor din incaperile de internare a animalelor si din adaposturile pentru animale se dizolva cate 40 - 60 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 6 ore. - pentru dezinfectia suprafetelor din clinici si dispensare veterinare/ sali de necropsie se dizolva cate 20 - 22 comprimate / litru apa – durata de actionare este de min. 30 min.. NOTĂ: Dozele prezentate sunt orientative. In conditii concrete dezinfectia este influentata de gradul de contaminare organica/ temperatura/ pH/ materialul care trebuie dezinfectat si geometria lui.
Pastrare     A se pastra sub 25°C/ in recipientul inchis etans/ ferit de caldura/ lumina si umiditate.
Ambalaj     Cutie cu flacon continand 50 comprimate.


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.