Contact: 0232.240122
Terapia Fortifikat forte 750mg x 30cps

Producător:

Terapia Rambaxy
Terapia Fortifikat forte 750mg x 30cps

24,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Compozitie/capsula:

750mg fosfolipide esentiale din lecitina;

Ingrediente: lecitina bogata in fosfolipide esentiale, capsula moale (gelatina, glicerol, apa purificata, oxid rosu de fier, acid fumaric,oxid negru de fier, hidroxibenzoat de metil), ulei rafinat de soia (emulsifiant), hidroxianisol butilat si hidroxitoluen butilat (antioxidanti).

Fosfolipidele sunt prezente in structura membranelor celulare,avand rol in reglarea schimburilor intre compartimentul intra si cel extracelular, precum si in activarea sistemelor enzimatice de la nivelul membranelor.
Fosfolipidele esentiale normalizeaza metabolismul lipidelor si al proteinelor,contribuie la imbunatatirea functiei  de detoxifiere a ficatului; ajuta la refacerea structurii celulelor ficatului si la intarzierea producerii de tesut conjunctiv.

Fosfolipidele esentiale sustin sanatatea ficatului  contribuind la mentinerea sau refacerea structurii celulare si la functionarea normala a  acestuia.
Fortifikat forte este util cand functia ficatului este solicitata sau necesita sustinere.

Doze si mod de utilizare
Cate 1 capsula de 2 ori pe zi. Capsulele se inghit intregi,cu un pahar cu apa.


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.