Contact: 0232.240122
Terapia Glubifer complex x 30cps

Producător:

Terapia Rambaxy
Terapia Glubifer complex x 30cps

19,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Compozitie/1 capsula

•           fier 12mg;

•           vitamina C 60mg;

•           vitamina B12 2.4ug;

•           acid folic 320ug;

•           vitamina B2 1.6mg;

•           vitamina A 640ug;

Ingrediente inactive:lactoza monohidrat,dioxid de siliciu coloidal,azorubina(E122),galben de chinolina(E104),dioxid de titan(E171),gelatina.

Fierul contribuie la functia cognitiva normala,la metabolismul energetic normal,la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei,la transportul normal al oxigenului in corp,la functionarea normala a sistemului imunitar,la reducerea oboselii si extenuarii si la procesul de diviziune celulara.

Vitamina C creste absorbtia fierului,contribuie la metabolismul energetic normal,la functionarea normala a sistemului imunitar,la reducerea oboselii si extenuarii.

Vitamina B12 contribuie la formarea normala a globulelor rosii,contribuie la metabolismul energetic normal,la functionarea normala a sistemului imunitar,la reducerea oboselii si extenuarii si la procesul de diviziune celulara.

Riboflavina(vitamina B2)contribuie la metabolismul normal al fierului,contribuie la mentinerea globulelor rosii normale,la metabolismul energetic normal,la reducerea oboselii si extenuarii.

Vitamina A contribuie la metabolismul normal al fierului,contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar,la procesul de diferentiere celulara.

Indicatii :

Glubifer Complex este un supliment alimentar care se adreseaza grupelor de  populatie cu necesar crescut de fier , copii , adolescenti , femei aflate in perioada de sarcina , alaptare sau menstruatie , sportivi , vegetarieni , persoanelor care au suferit pierderi imnportante de sange si  varstnici .

Fierul , acidul folic si vitaminele A,C,B2,B12 , joaca un rol esential in sinteza hemoglobinei si in formarea globulelor rosii are asigura transportul oxigenului spre tesuturi .

Mod de administrare:

1-2 capsule/zi,cu 1/2 ora inainte de masa sau 3-4 ore dupa masa.

Prezentare:

cutie x 30 capsule


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.