Contact: 0232.240122
Vera Anghinare+magneziu 30cpr 1+1gratis

Producător:

Vera Farm
Vera Anghinare+magneziu 30cpr 1+1gratis

15,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

ANGHINARE ŞI MAGNEZIU ORGANIC este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii ficatului şi a vezicii biliare şi pentru funcţionarea normală a sistemelor muscular şi nervos.

COMPOZITIE
-anghinare (Cynara scolymus) - extract hidroalcoolic 4:1 (pe suport de max 10% maltodextrină) din părţi aeriene (300 mg); celuloză microcristalină;

-magneziu marin* 45% (100 mg);
-dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu vegetal.
*Porţia zilnică asigură, în funcţie de vârstă, între 67,5 şi 270 mg magneziu reprezentând 18%-72% din DZR (conform Directivei 2008/100/EC)

ANGHINAREA
Anghinarea face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă erbacee, perenă, cu frunze mari, spinoase şi flori mari de culoare violacee. Originară din Etiopia, planta a fost adusă în Europa de Sud, traversând Egiptul Antic. A fost consemnată în desenele vechilor civilizaţii. Grecii şi romanii utilizau Anghinarea pentrumenţinerea sănătăţii ficatului şi a vezicii biliare. În secolul al XVI-lea, în Europa era considerată o legumă ''nobilă'', fiind consumată numai de către membrii casei regale şi de oamenii foarte bogaţi. În medicina tradiţională planta se întrebuinţa pentru susţinerea secreţiei şi eliminării de bilă, regenerarea şi detoxifierea ficatului şi creşterea poftei de mâncare. Anghinarea îşi datorează eficienţa complexului de substanţe active, alcătuit din: derivaţi cafeoil-chinici (acid clorogenic şi cinarină), flavone (cinarozidă, scolimozidă, luteolină şi cinarotriozidă), lactone sesquiterpenice (cinaropicrină, dehidrocinaropicrină, grosheimină şi cinarotriol), compuşi triterpenici (lactucerol, taraxasterol), steroli (β-sitosterol, stigmasterol) etc.

MAGNEZIU
În organism, peste 50% din cantitatea totală de magneziu se află în oase (sub formă de fosfat de magneziu şi carbonat de magneziu), alături de calciu jucând un rol important în formarea ţesutului osos. Restul de magneziu se regăseşte în muşchi, sânge şi în ţesuturile moi.

Carenţa de magneziu:
Deficitul de magneziu poate conduce la apariţia spasmelor musculare (spasmofilie, tetanie, crampe), tremurăturilor sau chiar a convulsiilor. De asemenea, poate determina deficite de calcifiere la nivel osos, osteoporoză şi fracturi la traumatisme minore. Scăderea concentraţiei de magneziu a fost implicată atât în apariţia aritmiilor, cât şi a infarctului miocardic.

ADMINISTRARE
Doza zilnică recomandată: 375 mg, conform Directivei 2008/100/EC.

-Adulţi: câte 2 comprimate de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
-Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
-Copii între 7 şi 14 ani: câte o jumătate de comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
-Copii sub 7 ani: după sfatul medicului.


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.