Contact: 0232.240122
Walmark GinkoPrim Max 60 tablete

Producător:

Walmark
Walmark GinkoPrim Max 60 tablete

54,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Walmark GinkoPrim Max 60 tablete

Actioneaza benefic asupra circulatiei sângelui/ în special la nivel cerebral si al extremitatilor membrelor. Este benefic pentru persoanele în vârsta/ îmbunatatind functiile psihice si concentrarea. Util persoanelor cu tulburari circulatorii periferice (mâini si picioare reci).
 Efect benefic în cazul tulburarilor de auz (de origine vasculara); efect antioxidant/ încetinind procesele de îmbatrânire

Pentru o circulatie periferica mai buna si o memorie mai agera

GinkoPrim® Max reprezinta o formula îmbunatatita a produsului GinkoPrim/ remarcându-se/ în principal/ prin continutul ridicat de Ginkgo biloba. Substantele active continute de GinkoPrim® Max au numeroase beneficii: contribuie la o buna circulatie periferica în creier/ mâini È™i picioare. CreÈ™te puterea de concentrare/ îmbunatateÈ™te memoria/ reduce senzatia de mâini È™i picioare reci. Are efect antioxidant încetinind astfel procesul de îmbatrânire.


Compozitie
Ginkgo biloba    60/0 mg     (extract standardizat    contine 24% glicoflavonoide si 6% lactone terpenice)
Magneziu    150/0 mg      
Dozare

Ca supliment alimentar/ se administreaza o tableta zilnic/ cu un pahar cu apa. Se recomanda a se administra pe perioade mai îndelungate (de exemplu/ în cure de câte doua - trei luni/ doua - trei cure anual).

Forma de ambalare: cutie cu 60 comprimate

 

FARA DCI


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.