Contact: 0232.240122
Worwag Zinkit 20 comprimate Efervescente

Producător:

Worwag
Worwag Zinkit 20 comprimate Efervescente

21,98 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15lei
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Compozitie:
1 tableta efervescenta contine : 44 mg sulfat de zinc 7 H2O(echivalentul a 10 mg; 0/15 mmol sau 0/30 mval zinc)
Ambalare:Flacon cu 20 comprimate efervescente.

Indicatii

Este recomandat pentru suplimentarea cu zinc care nu poate fi corectata prin aport alimentar.
Zincul este un oligoelement important/ care trebuie suplimentat (prin aport exogen) pentru ca nu poate fi sintetizat in organism. El intra în compozitia multor enzime participand la numeroase etape importante ale metabolismului. Datorita faptului ca efectele sale sunt complexe si variate deficitul de zinc se manifesta într-o multime de forme. Un deficit de zinc poate induce cresterea susceptibilitatii la infectii deoarece zincul are un rol important în functionarea sistemului imun. Alte manifestari ale unui deficit de zinc pot fi reprezentate detulburari de crestere/ scaderea acuitatii vizuale nocturne/ scaderea capacitatii de efort/ caderea parului si tulburari de concentrare. Deficitul de zinc poate fi cauzat de un aport insuficient sau de o alimentatie incorecta/ un exemplu în acest sens fiind dietele din curele de slabire nerationale. Manifestarile unui deficit de zinc pot fi produse printr-o afectare a absorbtiei (ex. în bolile intestinale)/ sau printr-o crestere a excretiei acestuia (ex. alcoolism/ purgative sau alte medicamente). Anumite categorii de persoane cum sunt gravidele mamele care alapteaza/ adolescentii/ sportivii si vegetarienii convinsi/ prezinta un necesar crescut de zinc/ un aport necorespunzator determinand instalarea unei stari carentiale.
Contraindicatii
Este contraindicat in cazul existentei unor reactii intreanticorpii si antigenele proprii ale organismului (asa numitele procese autoimune/ in special encefalitele autoimune)/insuficienta renala acuta/ leziuni severe ale parenchimului renal .
Mod de Administrare
In cazul in care nu exista alte recomandari/ pentru suplimentarea cu zinc se va administra de 1-2 x zilnic cate o tableta efervescenta.


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.